Ik ben Wanda de Keijzer

Therapeut sinds 1995. Gecertificeerd therapeut volgens de eisen van de VBAG, RBCZ en SKJ. Docent op de opleiding tot BSM – De Jong® therapeut. Toegankelijk. Deelt graag kennis.

Raadgever met fascinatie voor het lijf en brein. Altijd op zoek naar de oorzaak. Vragensteller. Soms met veel liefde, soms met een flinke schop onder de kont. Zodat jij in actie komt. En jouw levenslust weer gaat stromen.

De zoektocht naar hoe het beter kan!

Niet iedereen past in ‘het systeem’ dat we hebben bedacht met z’n allen.

Ik heb altijd kinderen en volwassenen behandeld in de reguliere hulpverlening. Daarnaast had ik een eigen praktijk en studeerde ik veel. Ik hield mij bezig met Oosterse geneeskunde. 

Deze bood wel handvatten maar was niet echt wetenschappelijk onderbouwd.

Als behandelaar van gezinnen en kinderen ben ik op zoek naar antwoorden.

Ik wil altijd begrijpen wat er achter gedrag zit.

Zo’n 20 jaar geleden vertelde mijn tante over haar leerlingen. Er zijn leerlingen die niet in ‘het systeem’ passen. Ze zijn traag, te druk of moeilijk leerbaar. Een paar van haar leerlingen volgden daarom Brain Stimulating Methode. En gingen met sprongen vooruit. Ik was gefascineerd door het resultaat.

Daar vond ik mijn passie. Ik ben Brain Stimulating Method gaan studeren. Deze therapie is wel wetenschappelijk onderbouwd. En daar hou ik van. Dan kan ik uitleggen wat ik doe en welk effect dit heeft op het lijf en brein.

Ik voegde geïntegreerde technieken toe aan mijn behandelingen. Dat zorgde voor meer resultaat maar ik was ervan overtuigd dat het nog beter kon.

De ideale combinatie vond ik door Brain Stimulating Method te combineren met leefstijlgeneeskunde en geïntegreerde technieken.

Hierdoor krijg jij meer grip  op je leven. Op je lijf. En het zelfherstellend vermogen daarvan. 

Omdat je de juiste informatie krijgt over de werking van je lijf en brein in combinatie met de omgeving waarin je leeft. 

Ik vind dat iedereen recht heeft op een deskundige die hen kan informeren, inspireren en motiveren in wat hun lijf nodig heeft om zich weer te herstellen naar gezondheid, vitaliteit en een goede ontwikkeling.

Mijn praktijk is een goede eerste stap. 

Mijn droom?

Een centrum voor preventieve geneeskunde waar iedereen met beginnende klachten, zorgen en ongemak naar binnen kan lopen. Waar ouders die denken ‘er is iets met mijn kind maar ik weet niet wat’, hun verhaal kunnen doen. 

Een multi-disciplinaire plek waar reguliere artsen en zorgverleners met aanvullende therapeuten samen bekijken hoe ze een volwassene of kind het meest effectief kunnen behandelen, waar mogelijk op een natuurlijke manier en zonder medicijnen. 

Eén plek waar je eerlijke en complete informatie krijgt over het brein en lijf en hoe je jezelf kan herstellen of gezonder krijgt. 

Zou zo’n plek niet geweldig zijn? Waar niet alleen aandacht is voor het lijf en geest, maar ook gekeken wordt naar de invloed van leefstijl en wat je daar zelf aan kan doen.

Samen aan jouw gezondheid en geluk werken.

De eerste stap heb ik al gezet met mijn praktijk. Ik combineer Brain Stimulating Method en geïntegreerde technieken met leefstijl geneeskunde. Omdat deze combinatie het beste is voor jou. Jou het meeste resultaat oplevert. En omdat je zo het beste leert om goed voor jezelf te zorgen.

Dit doe ik voor volwassenen die een reset van hun lijf nodig hebben.

Voor kinderen met leer-, gedrags-, en ontwikkelingsproblemen zodat ze weer blij, energiek,zorgeloos en vol zelfvertrouwen kunnen groeien.

En voor volwassenen met onverklaarbare klachten door een haalbaar leefstijlplan op maat temaken met direct effect.

Zodat dat vuurtje, die levenslust weer aangewakkerd wordt.

Dat is mijn ultieme doel.
Dat volwassenen en kinderen zich goed kunnen en blijven ontwikkelen zodat er uit komt wat er in zit.

Want als ik jou help heeft dat direct invloed op jouw gezin, familie, collega’s en vrienden.
Als een olievlek brengen we samen meer geluk en liefde in de wereld. En daar geniet ik enorm van.

Recensies

5/5
Gaby heeft dyslexie en stijfheid van de onderrug. Doordat ze Wanda vertrouwt en de aanpak fijn vindt is de concentratie en het concentreren op lezen sterk verbeterd. Ook is ze veel leniger geworden. Gaby heeft meer zelfvertrouwen en een veel betere lichaamshouding. Ze is veel meer zelfverzekerd, zowel privé, met sporten als op school. Dat komt mede door de behandelingen van Wanda. Als we niet de begeleiding hadden gekregen denk ik dat Gaby een niveau lager had gezeten.
Michel
5/5
Ik ben groot fan geworden van Wanda en haar ongelooflijke kennis en kunde!
Marja Elich