Master Your Brain

Een gezonde leefstijl is nog nooit zo ingewikkeld geweest.

Er liggen meer ongezonde dan gezonde producten in de supermarkt, we zijn altijd bereikbaar en er is geen noodzaak meer om te bewegen.

Ons lijf snapt er niks meer van. Met overgewicht, slaapproblemen en minder energie als resultaat.

We hebben niet meer de juiste kennis en het juiste gedrag om te leven in deze maatschappij vol gemak, overvloed en prikkels.

We willen wel meer ontspannen, gezond leven en ons buikje kwijt maar we zijn zoekende en verward.

Leren hoe jij kennis toepast is magisch

Wanda geeft jou weer leiderschap over jouw leven en gezondheid. Zij laat jou in haar webinars zien hoe wij als mens ontstaan zijn en wat optimaal bij onze genen aansluit. Zodat wij weer gezond en energiek kunnen worden en blijven.

Zij ontrafelt voor jouw de moeilijkheden waar jij tegenaan loopt. En geeft jou direct oplossingen om in kleine en haalbare stapjes om terug te gaan naar een gezonder leven.

Denk niet dat je verveeld zit te kijken. Tijdens het webinar ga jij direct aan de slag met de uitdagingen van jouw leven zodat je met alle informatie ook een stappenplan hebt om jou leven direct beter te maken.

Investeer in jouw grootste kapitaal; jouw vitaliteit en gezondheid.

Leefstijl als medicijn

In deze webinar vertelt Wanda hoe jij voeding, beweging en ontspanning kan inzetten om meer energie en gezondheid te ervaren.

Jij gaat ontdekken waarom onze genen geen bal meer snappen van de huidige maatschappij en waarom dikke mensen eigenlijk gezonde mensen zijn in een ongezonde maatschappij.

Daarnaast krijg jij praktische tips en nuttige informatie om direct jouw gezondheid te verbeteren met voeding, beweging en ontspanning.

Na afloop van de webinar is er gelegenheid om vragen te stellen.

Zorg goed voor jouzelf en gun je deze webinar.

Zorg goed voor jezelf en gun je deze webinar.

Recensies

5/5
Wanda is een gedreven docent met veel kennis en deze weer zij op een boeiende, maar ook begrijpelijke manier over te brengen. Ze vertelt vol passie, maar laat studenten zelf ook kritisch nadenken en ze zorgt ervoor dat studenten actief bij haar lessen betrokken blijven. Wanda is een docent die erg betrokken is bij haar studenten en met vragen kun je altijd bij haar terecht!
Shauni
5/5
De lessen die Wanda bij Institute Brain Stimulating Method verzorgt, worden zowel door de opleiding als door de studenten zeer gewaardeerd: “Duidelijk, interessant, interactief, afwisselend qua werkvormen en met een goede koppeling tussen theorie en de praktijk.”
Yolanda van Bezouw, opleidingscoördinator I.B.S.M.
5/5
Ik heb Wanda leren kennen als een enthousiaste en betrokken docent, met ontzettend veel kennis. Daarnaast heeft Wanda het talent om met goede (praktijk)voorbeelden lastige theorie begrijpelijk te maken. Daarnaast vind ik het ontzettend mooi om te zien dat Wanda zo gepassioneerd is over datgene wat ze vertelt. Aan het begin van het 1e studiejaar was ik nog niet volledig overtuigd dat deze opleiding bij mij paste, maar toen ik les en uitleg heb gehad van Wanda, wist ik zeker dat deze opleiding bij mij past. Het enthousiasme en de gedrevenheid van Wanda hebben hier mede voor gezorgd.
Judith
5/5
Haar jarenlange ervaring als therapeut zet Wanda ook in door les te geven aan toekomstige BSM-de Jong therapeuten. In deze driejarige opleiding wordt veel aandacht besteed aan kennis over de menselijke anatomie en fysiologie. Veel interessante theorie die gekoppeld moet worden aan de praktijk. Hoe komt het dat kinderen of volwassenen soms problemen ondervinden bij hun ontwikkeling, gedrag en leren? Waar in het lichaam zit een zwakte die aangepakt moet worden en hoe doe je dat? Wanda weet heel boeiend deze kennis voor de studenten zichtbaar te maken. Haar kennis over anatomie, fysiologie, voeding, osteopatische technieken, omgang met cliënten, enz. is zo groot, dat ze vragen van de studenten goed weet te beantwoorden. Ze neemt echt de tijd om het duidelijk te maken en daagt daarbij ook de studenten uit om zelf het antwoord te vinden. Daarbij is haar enthousiasme over haar vak zo groot, dat dat overslaat op de studenten. Wanda is een inspirerende docent!
Marjolein Melaard (derdejaars student van de BSM-de Jong therapie opleiding)