Body Reset:
Haal het beste uit jezelf!

Eindelijk: weer pijnvrij en vol energie.

Body Reset is de ideale behandeling voor het optimaliseren van je gezondheid en bij aanhoudende lichamelijke klachten. In de weken na de behandeling gaat je lijf optimaal herstellen en komt jouw gezondheid een level hoger. Jij kan weer met energie en vitaliteit de dag door.

Waarom zou je wachten op klachten?

Ook preventief is het een heerlijke herstel behandeling voor je lijf en brein. Na een behandeling ben je lekker ontspannen en heb je al meer energie.
In twee a drie sessies per jaar wordt het lichaam actief gehouden zodat het zelf kan optreden tegen lichamelijke klachten. Hiermee voorkom je ziekte, blessures en stressklachten.

In 3 sessies een gezond resultaat

Body Reset is een kort traject voor volwassenen die gezond zijn, maar toch ongemak ervaren. Pijntjes of stressklachten belemmeren het voluit leven. In 3 behandelingen geef ik jouw lijf een harde reset zodat het zichzelf herstelt en jij in je kracht verder kan.

In 3 behandelingen geef ik jouw lijf een harde reset zodat het zichzelf herstelt en jij in je kracht verder kan.

Focus op oorzaak

Geen symptoombestrijding maar door het lijf en brein optimaal met elkaar samen te laten werken, de oorzaak aanpakken. Het resultaat: een drastische toename van kwaliteit van leven.​

Direct resultaat

Met al mijn kennis en vaardigheden uit de osteopathie behandel ik jou met geïntegreerde technieken. De oorzaak van de klacht wordt behandeld met zachte manuele technieken en jij voelt je direct beter.​

Kennis voor altijd

Tijdens het consult leer ik hoe jij goed kan zorgen voor jouw lichaam. Je komt ontspannen van de behandeltafel af. De Body Reset geeft jouw lijf de mogelijkheid om zichzelf te herstellen, hierdoor kan je weer energiek en krachtig door het leven gaan.

In 3 behandelingen herstellen en weer in je kracht

Niet alleen voor nu. Maar voor de rest van je leven.

Je lichaam is altijd eerlijk en geeft ook duidelijk aan wanneer er iets niet in orde is. Klachten, pijntjes en vermoeidheid zijn natuurlijke alarmbellen van het lijf. Wanneer je deze signalen niet oppakt, is de kans groot dat de klacht verergert en je in een negatieve spiraal van klachten terecht komt. Je voelt dat er iets aan de hand is maar weet niet goed wat. Je herstelt niet goed, bent niet fit en ervaart ongemak. Je leeft verder, maar pakt de signalen nooit op, waardoor de klachten niet verdwijnen.

Tegen de pijn en signalen van je eigen lichaam ingaan is een lastig verhaal. Je blijft hier dagelijks mee geconfronteerd worden, terwijl dit zeer onwenselijk is en ten kosten gaat van veel in het leven. Daarentegen weet je niet precies waar je terecht kan voor je problemen.

Een dokter of fysiotherapeut kan het niet oplossen of verklaren, en je begint steeds meer aan je eigen lichaam te twijfelen.

Je negeert het oranje lampje in dashboard toch ook niet?

Het lampje brandt en je weet niet hoe snel je je auto naar de garage moet brengen. Want je weet; nu is het oranje maar als ik dit niet snel laat repareren wordt het een serieus probleem en zie ik een rood lampje. Met liefde betaal jij de garage omdat je weet dat je auto jou weer duizenden veilige kilometers geeft. Zo is het ook met jouw lijf. Bij een oranje lampje geef jij je lijf een Body Reset zodat jij niet in de problemen komt met een rood lampje. En af en toe heeft jouw lijf gewoon een APK-keuring nodig.

Jouw pijnpunten pak ik met beiden handen vast!

Ik sta voor je klaar om jou weer het leven te kunnen geven waar jij naar verlangt! Door jouw lichaam te behandelen met een Body Reset, kan je weer vrijuit door het leven gaan, zonder pijn of vermoeidheid. Door samen het gesprek aan te gaan en open te zijn, kan ik specifiek op zoek naar de pijnpunten en deze met beide handen vastpakken.

Met een Body Reset zorg ik er samen met jou voor dat je weer maximaal kan genieten van je lijf en het leven.

We brengen kracht, energie en mentale ontspanning terug in jouw lichaam, om het zo weer in balans te krijgen.

Een upgrate in je gezondheid en vitaliteit

Een snee heelt, botbreuken groeien aan elkaar en als je ziek bent “word je beter”. Dit gegeven laat het gebruik van veel medicatie afvallen, want dit is niet altijd nodig. De kracht van het lichaam gaat is fenomenaal, het geneest klachten, waar medicatie vaak uitstel van of verbloeming is. 

Het kan echt anders, beter en krachtiger

Met de Body Reset behandelingen ligt het allemaal binnen handbereik

Een upgrade in je gezondheid en vitaliteit

Door de signalen van het lichaam te analyseren, goed op te vatten en te behandelen, creëer ik met mijn Body Reset iets veel sterkers dan medicatie, steevast een gezond lichaam en mind.

Analyse

We brengen je klachten in kaart. Ik stel je veel vragen en doe een lichamelijk onderzoek wat een duidelijke analyse geeft van het functioneren van jouw lijf. 

Dit geeft duidelijkheid en opluchting. Op deze manier kan er een goede nulmeting worden gedaan en kan precies in beeld worden gebracht waar en met welke stappen jij gaat herstellen.

Behandeling

Met behulp van geïntegreerde technieken uit de osteopathie geef ik jou een behandeling op maat. Door de oorzaak specifiek en gericht aan te pakken, is het resultaat krachtig en snel merkbaar. 

Al na één behandeling beginnen klachten te verdwijnen en voel jij je meer ontspannen.

Behoud

Na het behalen van het gewenste resultaat is het erg belangrijk om dit vast te houden, en gezonde acties tot gewoontes om te zetten.

Tijdens gezondheidschecks ga ik met jou aan de slag om ervoor te zorgen dat je krachtig en energiek door het leven blijft gaan. Hier besteed ik aandacht aan alle facetten die hiervoor van belang zijn; voeding, beweging en ontspanning.

Het resultaat van Body Reset:

Stop de aftakeling, kom in je kracht!

Hi, Ik ben Wanda,

Jouw therapeut met ruim 25 jaar ervaring. Naast mijn praktijk geef ik ook les op de opleiding tot Brain Stimulating Method- de Jong® therapeut. Hier leer ik de toekomstige therapeuten de geïntergreerde technieken, met deze behandelingen uit de osteopathie kunnen volwassenen en kinderen snel herstellen van hun klachten. Voor mijn klanten ben ik makkelijk toegankelijk. Vrolijk. Ik vind dat je nooit bent uitgeleerd en laat me daarom regelmatig bijscholen. 

Inmiddels ben ik een wandelende encyclopedie als het gaat om de werking van het lijf en brein en de beïnvloeding hiervan. Kennis die ik ontzettend graag met je deel zodat jij goed voor jezelf kan zorgen. Goed voor jezelf zorgen betekent in mijn ogen niet alleen goed eten en bewegen maar ook vrij van klachten zijn en lekker in je vel zitten.

Want dat is mijn doel. Ik vind het belangrijk dat er uit volwassenen en kinderen het beste uit hunzelf kunnen halen. De combinatie van mijn behandeling met jouw leefstijl houdt jou gezond en vitaal.

5/5
Als ik was blijven aanmodderen had ik serieuze gezondheidsklachten gekregen. Ik zat in een negatieve spiraal. Zat niet lekker in m’n vel en had overal pijntjes. Van die klachten waar je niet precies je vinger op kan leggen. Door Adults in Balance weet ik wat mijn uitdagingen zijn en waar ik aan moet werken. Mijn zelfbeeld is positiever. Mijn kwaliteit van leven is verbeterd. Dat komt allemaal door Wanda. Ze luistert goed, heeft geen oordeel en filtert het juiste uit de bak met informatie. En ze zorgde ervoor dat ik mijn vooruitgang bleef zien ook al zag ik het zelf niet direct.
Klant aanbeveling: Hanneke Koopman

Ga voor een blijvend resultaat

Geen bestrijding van symptomen. Maar de oorzaak aanpakken. Een behandeling afgestemd op jouw lijf. Zodat je het beste resultaat behaalt. Signalen zien als wegwijzers naar de oorzaak. Een gezond lijf, zonder klachten. Een jaarlijkse APK- keuring van jouw lijf om gezond te blijven. Geen pillen meer slikken. De natuur zijn werk laten doen. Energiek door het leven gaat.

Recensies

5/5
Sophie heeft sinds haar geboorte al last van buikpijn. Ze heeft een heel buikpijn traject gehad in het ziekenhuis met nare onderzoeken. Bij de tennis hoorde ik van een andere moeder dat Wanda misschien met de osteopatische technieken kon helpen. Wat ben ik blij dat we zijn gegaan. Na de eerste body reset ging Sophie gelijk naar de wc om te poepen. We hebben de voeding aangepast met de tips van Wanda en langzaamaan werd de buikpijn minder. Al na 2 weken had ze niet meer dagelijks buikpijn. Nu zijn we 3 keer bij Wanda geweest en hoeven we niet meer terug. Ik hoef mij geen zorgen meer te maken dat zij niet lekker wordt op school. Sophie vindt Wanda heel lief en had altijd zin om naar haar toe te gaan. De behandeling vond ze heerlijk. Ze was wel altijd moe na de behandeling maar dat wisten we van te voren dus dan had ze een middagje op de bank. Ze vindt het heel jammer dat we nu niet meer hoeven. Gelukkig komen we Wanda af en toe nog tegen in het dorp en dan kan Sophie weer even haar verhalen aan Wanda vertellen. Ik ben zo blij als moeder. Het is niet leuk als je dochter altijd last van haar buik heeft, al van baby af aan. Ook Sophie is veel vrolijker, heerlijk gewoon. Wanda is onze held meer haar simpele en natuurlijke behandelingen.
Marianne van der Berg, moeder van Sophie
5/5
Twee jaar geleden kwam ik bij Brains In Balance terecht. Ik had veel last van stress klachten. Ik was uitgedokterd nadat ik last had gehad van druk op mijn borst en benauwdheid. De dokters konden niks vinden en zeiden dat het stress klachten waren. Ik weet nog dat ik na je eerste behandeling vol ongeloof, ontspannen in de auto terug naar huis zat. De dagen daarna merkte ik dat ik dieper kon ademhalen langzaamaan verdwenen mijn stressklachten. Je mij kon uitleggen waarom ik druk op mijn borst voelde. Je kon ook precies vertellen wat je deed met je behandeling en ook schreef je vitamine en mineralen voor die ik moest gaan gebruiken. Ik ben heel blij dat ik bij Brains In Balance terecht ben gekomen. Ik heb een eigen bedrijf en wil gewoon fit blijven. Daarom kom ik nu zo’n twee keer per jaar bij Wanda voor een gezondheidscheck. Erg waardevol; Wanda doet de Body Reset en zij geeft weer tips voor de maanden daarna om gezond te blijven. Het houdt mij alert om te blijven werken aan mijn lijf ondanks mijn drukke baan. Inmiddels gaat mijn vrouw ook naar Wanda omdat zij veel last van hoofdpijn had. Mijn pubers gaan ook twee keer per jaar. Sinds we dat doen hebben zijn geen sportblessures meer en zijn ze ook niet meer bij elk rondzwevend griepje verkouden en kwakkelig
Sebastiaan Le Chambrun
5/5
Ik had al jaren last van mijn rug. Ik kwam om de paar weken bij de fysiotherapeut en soms ging ik naar de chiropractor. Toen mijn zoon door Wanda behandeld werd na een hersenschudding dacht ik “baad het niet dan schaadt het niet”. Inmiddels kom ik 3 keer per jaar bij Wanda. Mijn rugpijn is verdwenen, al na 2 behandelingen. Wanda legde uit dat de pijn in mijn rug veroorzaakt werd doordat de vliezen rond mijn buik en rug niet soepel waren. Het klinkt vreemd maar mijn darmen werden na de behandeling inderdaad veel rustiger. Ik heb ook meer energie gekregen. Vroeger vond ik het normaal dat ik na mijn werk in slaap viel en dat ik moe wakker werd. Wanda heeft uitgelegd dat de darmen nu weer zijn werk goed kunnen doen waardoor de voedingsstoffen beter op worden genomen en ik meer energie heb. Dus ik kwam voor mijn rug maar alles werd beter. Ik mocht zelfs stoppen met mijn darm zakjes van de huisarts. In het begin vond ik het wel vreemd dat jij wist dat ik last van mijn buik had zonder dat ik het jou vertelde. Ook is het gek dat door mijn buik te behandelen mijn rugpijn verdwijnt. Knap dat je mij dan in jouw dikke boeken laat kijken en je dan precies kan vertellen welke vliezen jij behandeld waardoor er meer ruimte komt in mijn rug. Eigenlijk is het heel concreet. Je behandeling lijkt zo “simpel”, niet slecht bedoelt ;-), maar het doet zo veel.
Maaike MacMontery

 In 3 behandelingen weer naar een gezond en vitaal leven

Haal de kracht uit jezelf!

9,9 miljoen* Nederlanders zijn chronisch ziek. Door het moderne leven. 

We hebben te veel stress, gezond eten is een uitdaging en de lat ligt hoog. Volwassenen en kinderen worden eerder ziek en slikken op jonge leeftijd al medicijnen. De sleutelwoorden voor een gezond leven? 

Een sterk lijf behouden. De juiste kennis goed toegepast. Zodat je een blijvend gezond resultaat krijgt.

Veelgestelde vragen

Het eerste consult kost 125 euro, de vervolgconsulten zijn 85 euro.

De behandelingen bij Brains In Balance vallen onder de aanvullende zorgverzekering. De volgende prestatiecodes komen op uw factuur:

24005, natuurgeneeskundige behandeling
24607, overige lichaamsgerichte behandelingen
24611, musculo skeletale geneeskunde

Hoeveel je terugkrijgt hangt af van het pakket dat je hebt. Kijk op de site van je zorgverzekeraar voor het juiste bedrag dat je kan terugvragen.

Gefeliciteerd, dat kan zeker. Dan kom je gewoon pas weer terug als dat nodig is. En betaal je gewoon je twee behandelingen.

Een APK doe je voor onderhoud. Dat doe je, als jij wilt elk half jaar na een behandeltraject. Dus heb ik je ooit behandeld dan kan je altijd terugkomen voor een APK. De kosten zijn dan 85 euro.

Wanneer ik je anderhalf jaar niet heb gezien start ik graag weer met een zorgvuldig onderzoek en gezondheidsanalyse. Dan betaal je weer 125 euro.