Adults In Balance

Een haalbaar leefstijlplan op maat met direct effect.

 

Eindelijk: weer klachtenvrij leven. Energiek je bed uit. En weer zin in je dag.

6 sessies waarin jouw brein, lijf, denk- en leefpatroon centraal staan.

Adults In Balance is een traject voor volwassenen die weten dat het anders moet maar niet weten hoe het anders kan. In 6 sessies leer je in kleine praktische stappen de juiste keuzes maken. Voor meer energie. En een gezond en vitaal leven.

Focus op oorzaak

Geen symptoombestrijding maar door het lijf en brein optimaal met elkaar samen te laten werken, de oorzaak aanpakken. Het resultaat: een drastische toename van kwaliteit van leven.

SNEL EN BLIJVEND RESULTAAT

Je snapt je lijf en brein waardoor het je lukt om andere keuzes te maken. Hierdoor krijg je grip op je gedrag, denk- en eetpatroon. Het resultaat: je voelt je direct beter.

PRAKTISCH LEEFTIJDPLAN

We maken samen een persoonlijk leefstijlplan die we tijdens het traject stap voor stap implementeren. Zodat jij het beste resultaat boekt.

Want zou het niet beter kunnen? Met je energie. Vermoeidheid. En je leven.

Omdat de tijd dat je iedere dag energiek je bed uit sprong inmiddels ver achter je ligt. Iedere dag moe. Beetje prikkelbaar. Die rare klachten die je de laatste jaren hebt. Dat is de realiteit van tegenwoordig. Navraag bij de huisarts over je klachten leverde niets op. Dan zal het wel bij de leeftijd horen, dacht je toen. Je drukke leven, je gezin en werk slokken nu eenmaal veel tijd en energie op. De dagen vliegen voorbij, zonder dat je er echt van geniet.

Het hoeft niet zo te zijn!

Het kan ook anders!

Ein-de-lijk weer vol energie aan je dag beginnen. Dág chronische vermoeidheid.

Weer lichamelijk de dingen doen die je eerst niet meer kon.

Je niet meer belemmerd wordt door klachten die je niet kan verklaren.

Meer tevreden bent over wie je bent en hoe jij je leven leidt.​

Die leuke broek die al jaren in kast ligt? Die kan je weer aan. En hij staat gewéldig!​

Met gemak gezond eet en dit ook vol kan blijven houden. Sterker nog, je vindt het lekker.​

Balans in je leven

Het kan ook anders!

Balans in je leven

Met het programma Adults In Balance ligt het allemaal binnen handbereik.

Maar om te kunnen veranderen moet je eerst weten wát je moet veranderen.
Hier heb je de juiste informatie voor nodig.

Over hoe het echt met je gezondheid gaat.
Over de werking van je lijf en brein zodat jij zicht krijgt op de oorzaak van je klachten.
En hoe jij jezelf onbewust in de weg zit om een gezond en vitaal leven te leiden.

Weer gezond en vitaal in 3 stappen

Onderzoek

Ik breng je klachten in kaart, onderzoek niet alleen je bloed (opositioneel) maar kijk ook naar je huidige denk- en leefstijl. Daarnaast breng ik jouw wensen en doelen helder en meetbaar in beeld. Tijdens de eerste sessie zorg ik ervoor dat jouw lijf gereset wordt door geïntegreerde technieken zodat je zelfherstellend vermogen direct aan het werk wordt gezet. En je gezonder de deur uitgaat.

Analyse

De werking van je brein en lijf is geanalyseerd en daarmee is er ook een verklaring voor jouw klachten. We hebben zicht op je bloedbeeld en we weten nu ook hoe je denkpatronen jou tegenwerken. Samen maken we een plan waarmee jij met bewezen strategieën en succesformules de eerste haalbare stappen zet naar herstel van vitaliteit en gezondheid.

Terugkom consulten

We bespreken je vorderingen, waar je tegenaan loopt en hoe je dat kan oplossen. We grijpen steeds terug op de 4 thema’s die centraal staan tijdens dit traject: ontspanning, voeding, beweging en mindset. Ieder consult maak ik een nieuwe analyse van de werking van jouw lijf en brein om je weg naar gezondheid en vitaliteit goed te volgen. En behandel ik je met geïntegreerde technieken waardoor je vrij van lichamelijke blokkades kan werken aan je herstel en je gezondheid.​

Ik coach je op weg naar gezondheid en blijf je tussen onze sessies door aanmoedigen via whatsapp en e-mail.

Het resultaat van Adults In Balance

OERsterk Journal

Hi, Ik ben Wanda,

Jouw therapeut met ruim 25 jaar ervaring. Naast mijn praktijk geef ik ook les op de opleiding tot Brain Stimulating Method- De Jong® therapeut. Voor mijn klanten ben ik makkelijk toegankelijk. Vrolijk. Ik vind dat je nooit bent uitgeleerd en laat me daarom regelmatig bijscholen.

Inmiddels ben ik een wandelende encyclopedie als het gaat om de werking van het lijf en brein en de beïnvloeding hiervan. Kennis die ik ontzettend graag met je deel zodat jij goed voor jezelf kan zorgen. Goed voor jezelf zorgen betekent in mijn ogen niet alleen goed eten en bewegen maar ook lekker in je vel zitten. Want dat is mijn doel. Jou zo goed begeleiden dat eruit komt wat erin zit, maar nu nog niet altijd zichtbaar is.

Als ik jouw vuurtje weer kan opstoken, jouw levenslust, dan ben ik gelukkig.

Omdat als jij lekker in je vel zit, dat direct invloed heeft op de mensen om jou heen. Die maak jij ook weer gelukkiger. En wat is er nu mooier dan een olievlek van liefde verspreiden.

WhatsApp Image 2021-02-03 at 18.42.31
5/5
Als ik was blijven aanmodderen had ik serieuze gezondheidsklachten gekregen. Ik zat in een negatieve spiraal. Zat niet lekker in m’n vel en had overal pijntjes. Van die klachten waar je niet precies je vinger op kan leggen. Door Adults in Balance weet ik wat mijn uitdagingen zijn en waar ik aan moet werken. Mijn zelfbeeld is positiever. Mijn kwaliteit van leven is verbeterd. Dat komt allemaal door Wanda. Ze luistert goed, heeft geen oordeel en filtert het juiste uit de bak met informatie. En ze zorgde ervoor dat ik mijn vooruitgang bleef zien ook al zag ik het zelf niet direct.
Hanneke Koopmans

Ga voor een blijvend resultaat

Geen bestrijding van symptomen. Maar de oorzaak aanpakken. Een traject afgestemd op jouw lijf. Jouw brein. Zodat je het beste resultaat behaalt. Geen speelbal meer bent van het leven. Welvaartsziekten voor bent. Geen pillen meer hoeft te slikken. Maar energiek door het leven gaat. Waar jouw lijf en brein het meeste naar verlangen is een gezonde leefstijl zodat jij de vitale persoon kan zijn die diep in jou verborgen zit.

Veelgestelde vragen

Het hele traject van onderzoek, analyse en terugkom consulten kost 1000 euro. 

Onderzoek: €250,00
Analyse: €250,00
4 terugkom consulten: €125,00 per consult

De behandelingen bij Brains In Balance vallen onder de aanvullende
zorgverzekering. De volgende prestatiecodes komen op uw factuur:

24005, natuurgeneeskundige behandeling
24607, overige lichaamsgerichte behandelingen
24611, musculo skeletale geneeskunde

 

Hoeveel je terugkrijgt hangt af van het pakket dat je hebt. Kijk op de site van je
zorgverzekeraar voor het juiste bedrag dat je kan terugvragen.

Ja, dat kan. De kosten hiervoor zijn 500 euro.

Deze komen in een dossier. Ook ik ben gebonden aan de regels van dossiervorming. Ik zorg ervoor dat jouw gegevens niet op straat belanden.

Het traject van Adults In Balance kan ook online gevolgd worden. 

Wanneer je een Adults In Balance traject hebt doorlopen is het ten alle tijden mogelijk om in een enkel consult weer op koers te komen. 

De kosten hiervoor bedragen €125

Recensies

5/5
Fijne praktijk waar je kundig en met aandacht wordt geholpen. Wanda heeft veel kennis over lichaam en geest.
Myra Twigt
5/5
Meer energie en meer inzicht in welke keuzes het beste voor mij zijn. Dat is wat Brains in Balance mij heeft gebracht. De gesprekken met Wanda hebben daar zeker aan bijgedragen. Mijn gehoorproblemen spelen nog steeds, dat gaat niet over. Maar ik zit wel een stuk beter in m’n vel.
Ingrid Blokland
5/5
Ik kwam amper de dag door. Mijn energie was gewoon op. Ik wilde graag het roer omgooien maar daar had ik hulp bij nodig. Meer energie en minder kilo’s. Al dacht ik dat het laatste moeilijk zou worden. Mijn hele leven strijd ik al tegen overgewicht. Wanda heeft mij het vertrouwen gegeven dat het wel kan, ze heeft mij geholpen met oefeningen. Om beter mijn eigen pad te kunnen volgen en niet altijd in dienst te staan van een ander. Ze heeft mij ook de invloed van mijn denkpatronen laten inzien. Ik ben er nog niet, maar krijg steeds meer vertrouwen in mijzelf en ben ik nu al trots op wat ik heb bereikt. Als ik niet was gestart met Adults in Balance, was ik ziek geworden en had ik medicijnen gekregen van de huisarts. Maar dat zou niet de oplossing zijn geweest, weet ik nu.
Marianne Dhondt

In 6 sessies weer naar een gezond en vitaal leven

Laat jouw innerlijke vuur weer branden

9,9 miljoen* Nederlanders zijn chronisch ziek. Door het moderne leven. Door gebrek aan kennis over wat goed is voor je lijf en brein. De sleutelwoorden voor een geweldig leven? Een goede denk- en leefstijl. De juiste kennis goed toegepast. Zodat je een blijvend resultaat krijgt.

Zet de volgende stap op weg naar een leven vol energie