Ervaringen
Wendy Teeuwen is een aantal jaar geleden met haar zoon Tygo bij Brains In Balance in de praktijk gekomen.

Wat ben ik blij, dat ik bij Wanda terecht ben gekomen!
Niet alleen heeft zij iets voor mijn kinderen betekent, maar ook voor mijzelf.
Nadat de kinderen weer lekker in hun vel en op de rit zaten, door de Brains in Balance behandelingen/oefeningen, werd ik nieuwsgierig naar haar andere bedrijf.
De osteopatische technieken heeft mij geholpen om fitter en sterker te worden.
We hebben het allemaal druk en rennen onszelf voorbij, maar wat fijn dat ik een afspraak heb gemaakt.
En ik kan het weten, want ik heb het nu zelf ervaren en weet ook wat het voor kinderen kan betekenen!
Ga zo door Wanda!
Lieve groetjes Wendy Teeuwen. 

Wendy heeft haar ervaring met Brains In Balance beschreven in een boek “Vertrouw op je intuïtie”.
Boekpresentatie Brains In Balance bekijk hier het filmpje
Boekje: http://www.vertrouwopjeintuitie.nl


GezondNu

Een moeder waarvan de zoon begeleid is geweest door Wanda de Keijzer, heeft de lezers van “GezondNu” geïnformeerd over de B.S.M.- de Jong® therapie. En zij heeft hiermee een prijs gewonnen! (december 2009)

Ongelofelijk wat de vier behandelingen van Wanda mij hebben opgeleverd. Ik heb al jaren last van mijn nek en schouders, uitstralend naar mijn arm. Massages en oefeningen gaven verlichting en hielpen altijd maar tijdelijk. De trainer op de sportschool bracht mij in contact met Wanda. Na de eerste behandeling merkte ik direct resultaat. Ik had niet alleen minder pijn maar had ook veel meer bewegingsruimte gekregen in mijn bovenlijf. Ik kreeg letterlijk en figuurlijk meer adem. Eindelijk kwam er ontspanning in mijn lichaam. Ik ben nu eindelijk vrij van klachten.

Sylvia, 35 jaarOnze zonen gaan al van jongst af zo’n twee a drie keer per jaar naar Wanda. Ze begonnen bij Brains In Balance op de basisschool, de een voor zijn bedplassen en de ander voor zijn concentratieproblemen. Het gaat prima met de jongens maar af en toe hebben ze gewoon een behandeling nodig. De oudste vraagt er vaak zelf om; “Mam, volgens mij moet ik weer naar Wanda ik krijg mijn huiswerk niet in mijn kop gestampt”.

Prima toch!

Toon en IrisOke, je vroeg mij om kort een stukje te schrijven over mijn ervaringen met Brains In Balance. Dat kan niet kort want ik mankeerde van alles, maar net niet genoeg om er een stempel op te kunnen drukken. Ik was moe, heel moe, ik had gewoon geen energie. Om drie uur moest ik mij er echt toe zetten om gezellig te zijn en te doen met de kinderen. Heel vervelend want zo had ik nooit in elkaar gezeten. Ik had last van mijn darmen en van mijn gewrichten en mijn stemming was nu ook niet echt bepaald geweldig en mijn man kan dat beamen. Eigenlijk moest ik een paar kilo afvallen maar met een grote behoefte aan suiker en weinig energie ging dat eigenlijk niet. Dat was mijn start bij Wanda in het kort.

Ik heb een intensief traject gevolgd bij Wanda. Mijn lichaam was echt uitgeput en mijn hormoonhuishouding volledig uit balans. Ik ben nu zeven behandelingen en een jaar verder. Ik heb naast de behandelingen ook oefeningen van Wanda gekregen om mijn lichaam krachtiger te maken en heb in het begin voedingssupplementen moeten slikken.

En ik ben er weer. Ik voel mij weer fit en energiek, ik heb geen lichamelijke klachten. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en ben zelfs weer gaan sporten. Op de weegschaal sta ik niet maar ik merk, ook door de opmerkingen van anderen dat ik de afgelopen maanden flink ben afgevallen. Wanda vond het bij de start heel logisch dat ik veel koekjes en chocola at en ik moest zelfs pure chocola blijven eten. Gelukkig is die behoefte aan suiker echt weg nu.Een mailtje:

Hoi Wanda,

Ik zou jou nog even laten weten hoe het met mij is gegaan na de behandeling. Ik moet je zeggen dat het een bijzondere ervaring was. Ik kwam voor mijn migraine klachten en jij ging vooral mijn buik behandelen. Na de behandeling heb ik mij wel twee dagen erg moe heb gevoeld. Nu na een week merk ik dat ik mij energieker voel dan de afgelopen maanden en is slaap ook beter. Nu maar hopen dat ook de migraine wegblijft. Tot over drie weken.Lieve Wanda,

Ik wil je even laten weten dat het goed gaat met onze Fien. Na jouw behandeling is ze veel rustiger geworden. Ze spuugt niet meer altijd na de voeding, slaapt beter en huilt echt veel minder. Wij kunnen eindelijk ook een beetje bijtanken. We komen voor de zekerheid nog wel voor de tweede behandeling hoor. Ook de groetjes van Fien

(Knap van je dat je haar zo rustig en lief kon behandelen.)

Na de bevalling bleef ik klachten houden; last van mijn onderrug en heupen. Na veel fysiotherapie behandelingen zonder al te veel resultaat werd ik door mijn fysiotherapeut doorgestuurd naar Wanda voor verder onderzoek. Zij heeft lokaliseerde het probleem in mijn kleine bekken en heeft met een aantal behandelingen weer stevigheid gebracht in dat gebied. Eindelijk ben ik vrij van klachten en kan ik genieten van het trampoline springen met mijn 2 jarige dochter.

FleurAls trainer van het selectieteam stuur ik de jongeren met sportletsels altijd naar Brains In Balance. Samen met onze fysiotherapeut werken ze aan een snel herstel van de jongens. Ook voor de jaarlijkse check-up en voor het voorkomen van blessures doen ze goed werk bij Brains In Balance.

Koos, voetbaltrainer selectieteam